There Figures 5 of Set - Igen Back and - Set gåva Boxed Rings the of Lord 633deiiwy55192-nya leksaker

Més que esport - 3 de desembre de 2019
Parrilla Radio Exterior
Radio 3 suena por el planeta
AP7 Aktiefond
372.77

Ir a 'Més que esport - 28 de novembre de 2019'

Nya artiklar

Ir a 'Més que esport - 11 de desembre de 2019'

Stjärnsnitt - Stcs574 - Figurine G brainst 65533;65533;ante - David Beckam - 186 Cm Taile Unique

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Kaethe Kruse - 017203 - Peluche - Schatzi Bio, blå Clair

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

Lord of the Rings Boxed gåva Set - There and Back Igen - Set of 5 Figures

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Ir a 'Més que esport - 10 de desembre de 2019'

All makt åt Boris

La sonata del silencio

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Fashion Lentillles - Le50077 - Lentillles Sclera 077 Dents de Requin röd svart D

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Meng TS-027 1 35 GERMAN TANK LEOPARD 2 A7

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Ir a 'El Colegio de San Ildefonso

Jumbo d20 Counter - Speckled 34mm dice Mellanslag

Ir a 'Nunca es el final'

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Flysky FS-GT5 6CH RC AFHDS-transmittor med FS-BS6 Mottagare för RC Car Boat

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Ir a 'Més que esport - 10 de desembre de 2019'

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.