KONG HONG BRABO årgång NUVARAR DOKTOR WITCH RUBBER JGGLER-STYLE OLJE 633dequgn54796-nya leksaker

pintor y coleccionista en Casa Galicia
organiza múltiples eventos y reuniones alrededor del mundo de los juegos de mesa
Ir a 'El compositor Pedro Fernández presenta 'Ten seconds for''
AP7 Aktiefond
372.77

Esta proporción aumenta en la infancia

Nya artiklar

'9 pasos' supera los 150 premios

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

varm Wheels Minecraft Witcher Summer Exklusiv Steve Figur Enchanted Armor Ramp

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

BRABO HONG KONG årgång NUVARAR OLJE JGGLER-STYLE RUBBER WITCH DOKTOR

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Ciudades españolas superan límites contaminación de la OMS

All makt åt Boris

Ir a 'El compositor Pedro Fernández presenta 'Ten seconds for''

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Alternativ för Jada D Nissan Sylvia S15 1 24

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

JXK 1 6 Gräns Collie Borderllie hund Figur djur modell Collector leksak Xmas gåva

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

'9 pasos' supera los 150 premios

Kingdom Hearts Play Arts Kai Vol.2 Mardröm före julfiguren (förseglad)

Plurals i Singulars - 29 desembre 2019 - RTVE

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Nära kokpunkten i Iran och USA:s kalla krig

Den utdragna konflikten mellan USA och Iran är nära kokpunkten. Gabriel Lindgren skriver i denna artikel om historien och politiken bakom det spända läget i Mellanöstern.

Ir a 'Festival Internacional Madrid en Danza 2019' Lansdowne modells 1 43 Scale LDM3A - 1956 MG Magnette Z serier - Island grön

Skrivandet och jag

Cuando el deporte deja de ser saludable

Glad midsommar, önskar Panoramas redaktion!
Vera Kjessler skriver i denna sommarkrönika om skrivarprocessen och den bitterljuva eftersmak den lämnar.

LN Nordopoly världopoly Monopoly-stil årgång Board spel 1989 Nordstrom EUC USA

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Cortometraje 'Día a Día'

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.