Entrevista a Lori Meyers-nya leksaker

uele cocinar con su padre 
Premio El Ojo Crítico Especial 2019
Tiene 12 años y viene de Valencia
AP7 Aktiefond
372.77

Ir a ''Charcos y ballenas

Nya artiklar

El plato más difícil que ha cocinado fuera de 

En este programa especial escuchamos a algunos de los artistas que forman parte del carte

Europakommissionens nästa ordförande heter (med absolut störst sannolikhet) Ursula von der Leyen. Men vad innebär hennes nya roll, och framförallt: vem är hon? Om detta skriver Arvid Habermann i veckans sommarkrönika.

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

que nos hablan además de su lugar en el mundo de la musica

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional Entrevista a Lori Meyers

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

un tataki de atún con chutney de mango 

All makt åt Boris

Ir a 'El ojo crítico - 09/12/19'

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Versiones de Springsteen

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Bases del IX Concurso de Cortos RNE

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

que le gustan más los platos normales para pasarlo bien

X Concurso de Relatos Escritos por Personas Mayores

porque no es la primera vez que tras las canciones que se marcaban Los Chunguitos

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

MasterChef Junior 7 - Conocemos a los aspirantes a ritmo de "Waka Waka" - rtve

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.