Monkey Week consolida su propuesta con unas cifras contundentes-nya leksaker

Delaporte en la fiesta de Radio 3 Extra
Ir a 'Carlos Jean (40 años Constitución)'
de la Cabalgata de Reyes 'más aérea'
AP7 Aktiefond
372.77

Ir a 'Día de Europa en Radio 3: Ketama'

Nya artiklar

Aterrizamos también a Guadalajara

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Informativo Castilla-La Mancha 9:15 horas - 03/01/20

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional Monkey Week consolida su propuesta con unas cifras contundentes

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Delaporte en la fiesta de Radio 3 Extra - 21/02/19

All makt åt Boris

Ir a 'Las canciones del Sonorama '

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Ser ingen vits med att ta kontakt med sina gamla lagkamrater.

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Roganovic vill spela EM i Malmö: ”Hade varit en dröm”

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Ir a 'The Sunday Drivers en Sonorama 09'

Vårpremiär för Jägersro galopp. Om allt ramlar på plats kan han vinna fyra av de sju…

Ir a '4ª Fiesta Radio 3 Extra - The Parrots'

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Vårpremiär på Jägersro. Förra året gick så bra för Vanja Sandrup fick travstjärnan i…

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Ir a 'VÍDEO: El desdén con el desdén'

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.

para hablar con