momento en el que surgieron para convertirse en uno de los iconos del punk de la época-nya leksaker

Ir a 'Econòmix - 16 de desembre de 2019'
La berenjena y el calabacín cortar en rodas de 5mm aprox
Després a la secció d'Humor Salmó
AP7 Aktiefond
372.77

Y lo meteremos en una bandeja de horno con una pieza de mantequilla de salvia encima

Nya artiklar

les joguines més venudes i quin paper hi juga la tecnologia

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Creando que es gerundio

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional momento en el que surgieron para convertirse en uno de los iconos del punk de la época

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

a l'espai Territori autònom hem explicat els projectes de Carme Molas

All makt åt Boris

Ir a 'Econòmix - 14 d'octubre de 2019'

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Miljöpsykologen: ”Dagsljuset är viktigt för tonåringars arbetsmiljö” - Sydsvenskan

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Ir a 'Econòmix - 11 de novembre de 2019'

Niondeklassare pigga på att lära sig mer om privatekonomi.

divulguem una oferta laboral

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Niondeklassare pigga på att lära sig mer om privatekonomi.

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

gerent del Colmado Quílez

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.