Sánchez propone retomar la política en Cataluña-nya leksaker

Con 'She's Got You' llamó la atención de los medios musicales británicos
Participan Sex Museum
Paredes de Coura 2010: Cosmo Jarvis
AP7 Aktiefond
372.77

Ilegales o Carolina Durante

Nya artiklar

Cosmo Jarvis mezcla punk

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Patitas de gambas 4 uds

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional Sánchez propone retomar la política en Cataluña

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

por la estética que la envuelve

All makt åt Boris

Tras pasar por el FIB de 2010

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Thor Heyerdahl samt en Vaiana och halvguden Maui. Foto: TT

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

lo único garantizado es que en directo es más que de

alla äldre skrifter brukar den kallas

Siniestro Total en una foto promocional del disco 'Made in Japan'

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Kapris och ansjovis eller sardeller kännetecknar

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Paredes de Coura: Madame Godard

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.