María Carou (02/01/20)-nya leksaker

Sónar 2009 - Beardyman
Javier Tolentino y Carlangas'
es visitó por la mañana SonarKids
AP7 Aktiefond
372.77

La Residencia: Kiko Veneno y DMBK

Nya artiklar

Especial Sónar - 19/06/09

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Asociación de Mujeres Investigadoras y Tecnólogas

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional María Carou (02/01/20)

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Hogar Sí y Bandeja de Entrada

All makt åt Boris

es visitó por la mañana SonarKids

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Ejercicio especializado en derecho público y materia urbanística

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Especial Sónar - 19/06/09

ALQUILER DE PISOS A CORUÑA

Ir a 'Pepe Viyuela esperando a Godot '

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Casi 300 artistas pasarán hasta el domingo por Barcelona

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.