”Kulturprofilen” har blivit dömd för våldtäkt,-nya leksaker

Cristina Borràs
Vida Verda 22/10/19 De Terra o De Mar
els seus pobles i la seva gent
AP7 Aktiefond
372.77

Ir a 'Emergència climàtica - Àrees Metropolitanes i Canvi Climàtic'

Nya artiklar

Més que esport - Cristina Borràs ens presenta 'Marxa Nòrdica

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

”Höghastighetståg är en bra investering”

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional ”Kulturprofilen” har blivit dömd för våldtäkt,

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

entre d'altres coses

All makt åt Boris

Més que esport - 13 de desembre de 2019

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Todos somos sospechosos

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Ir a 'Més que esport - 20 de desembre de 2019'

A través de un espejo

Ir a 'Lovelock i banca ètica (I) / 15 setembre'

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Animals i persones (II)

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.