Kulturprofilen är dömd men Musikprofilen är kvar-nya leksaker

Ir a 'Econòmix - 16 de desembre de 2019'
La berenjena y el calabacín cortar en rodas de 5mm aprox
Després a la secció d'Humor Salmó
AP7 Aktiefond
372.77

Y lo meteremos en una bandeja de horno con una pieza de mantequilla de salvia encima

Nya artiklar

les joguines més venudes i quin paper hi juga la tecnologia
Miljardnotan avskräcker inte längre. Infrastrukturminister Tomas

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional Kulturprofilen är dömd men Musikprofilen är kvar

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

a l'espai Territori autònom hem explicat els projectes de Carme Molas

All makt åt Boris

Ir a 'Econòmix - 14 d'octubre de 2019'

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Sagolika Sunnmörs-alperna

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Ir a 'Econòmix - 11 de novembre de 2019'

18-åringar kan nu ansöka hos EU-kommissionen.

divulguem una oferta laboral

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

gerent del Colmado Quílez

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.