några månader samtidigt som brottsoffer kämpar-nya leksaker

Joe Louis Walker o Janiva Magness
adiodiari Migdia Balears - 03/01/2020
Ir a 'Informativo Murcia - 03/01/2020'
AP7 Aktiefond
372.77

'Cerrado por fantasmas'

Nya artiklar

La TDT pierde parte del UHF
bragdkandidater. Frida Hansdotter och André Myhrer

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional några månader samtidigt som brottsoffer kämpar

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

El Festival Cara-B en Radio 3 - 09/02/15

All makt åt Boris

Ir a ''Antes del fin del mundo' y 'Los ojos con mucha noche' '

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Deltagarna i nya showen ”Bästerwisser” var rejält taggade, skriver Alexander Agrell.

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Ellinor Ingvar-Henschen i föreställningen ”Florens”.

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Ir a 'Radicales libres'

Unga Teatern, Studion, Malmö 5.9.

Joe Louis Walker o Janiva Magness

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Carta a los Reyes Magos de la Salud Menta

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.