Kraftig ökning: Fler barn misstänks för våldsbrott-nya leksaker

Ir a 'Catalunya Exprés 17 novembre 1a hora Disc Marató'
Ir a 'Eduard Canimas'
Catalunya Exprés 24/11 3a hora Entrevista Matilda Blue
AP7 Aktiefond
372.77

Ir a 'Entrevista Mazoni '

Nya artiklar

Ir a 'Catalunya Exprés 1/12/19 2h Entrevista Jo Jet i Maria Ribo'
Granskaren mer okänd än en sumprunkare

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional Kraftig ökning: Fler barn misstänks för våldsbrott

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Catalunya Exprés 24/11 2a hora Entrevista Guillem Plana

All makt åt Boris

Ir a 'Oques Grasses i Obeses'

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Dispones de inmobiliarias en Madrid con los siguientes servicios: acceso discapacitados

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Ir a 'Catalunya Exprés 10 novembre 1a hora '

Cadalso De Los Vidrios

Fatboy Slim - Praise you

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Die Antwoord - I fink u freeky

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.