Trump och Johnson höll även flera bilaterala möten under G7-mötet i Biarritz i augusti.-nya leksaker

Ir a '¿Por qué tiene lugar en Iraq el conflicto entre EEUU e Irán?'
consideran que no es eurodiputado y no tendría inmunidad
Análisis de la información - 17/12/19
AP7 Aktiefond
372.77

relaciones internacionales y economía comentará los asuntos más destacados de la jornada

Nya artiklar

Ir a 'Análisis de la información - 18/12/19'

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Nu vill partier ha berättelser – för att slippa argumentera

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional Trump och Johnson höll även flera bilaterala möten under G7-mötet i Biarritz i augusti.

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

Convulso 2019 para la selección española de fútbol

All makt åt Boris

Ir a 'Ultravioleta - Polonia'

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Håkan Engström blev imponerad och gripen av konserten på Malmöfestivalen.

Tankar om den svenska kärnkraften

Kärnkraftens varande eller icke-varande är ständigt aktuellt. I veckans sommarkrönika skriver Arvid Habermann om sina tankar kring kärnkraften i allmänhet och den svenska kärnkraften i synnerhet.

Kul med klanen vid kanalen

“För mig har det varit en ära att få chansen att lära mig och ta del av det arbete som görs på daglig basis för att Colombia aldrig ska hamna där det har varit igen.” Så skriver Hanna Andersson i denna sommarkrönika som handlar om hennes nyligen genomförda resa till Colombia.

Ir a 'En un lugar de la ciencia: Predicciones científicas en 2020'

När barnen kom till havet - Sydsvenskan

Ir a 'Informativo - 25/12/19'

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Ur privat familjealbum

Varför Tjernobyl skrämmer oss

Gabriel Lindgren skriver i 2019 års första sommarkrönika om HBO:s nya TV-serie Chernobyl och om hur den påminner om människans och naturens minst sagt komplicerade relation.

Ir a '24 horas Fin de semana - 23 horas - 28/12/19'

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.