Metros kris är omfattande – anställda står utan lön och tidningen har stora skulder.-nya leksaker

Ir a 'España a las 8 Fin de semana - 03/11/19'
-brote de shiso verde
España a las 8 Fin de semana - 16/11/19
AP7 Aktiefond
372.77

2 dientes de ajo picado

Nya artiklar

Ir a 'España a las 8 Fin de semana - 23/11/19'

Det var bättre förr?

“Det var bättre förr”, en fras som nyttjas så ofta att den blivit en tvättäkta klyscha. Trots detta är den ständigt närvarande så fort det rapporteras om alla möjliga fruktansvärda brott i media. Men var det verkligen bättre förr? Om detta skriver Viktor Wallén i denna sommarkrönika.

Kraftigt oväder i välfärdslandet

“Livet kräver av dig bara den kraft du har”

additional Metros kris är omfattande – anställda står utan lön och tidningen har stora skulder.

I veckans sommarkrönika skriver Gabriel Lindgren om Dag Hammarskjöld och huruvida hans tidiga bortgång kan ha lett till ett martyrskap som förvanskar den svenska generalsekreteraren för FN.

España a las 8 Fin de semana - 10/11/19

All makt åt Boris

Ir a 'El directo inédito de "Sunshine Woman" de Led Zeppelin'

Vad innebär egentligen Boris Johnson för Storbritannien? Gabriel Lindgren redogör i denna sommarkrönika för den brittiske premiärministerns bakgrund och var hans politik troligtvis kommer leda det brittiska samväldet.

Ir a 'España a las 8 Fin de semana - 19/10/19'

Servicio integral EMPRESAS

Ir a 'España a las 8 Fin de semana - 15/12/19'

På lördag och söndag spelas de två sista matcherna i 2019 års upplaga av fotbolls-VM. Mästerskapet i Paris har slagit tittarrekord och medias bevakning har ökat flerfaldigt jämfört med tidigare år. Trots detta består stora skillnader i förutsättningar mellan dam- och herrfotboll. Om varför det är så skriver Philip Gustafsson i denna sommarkrönika.

Ir a 'España a las 8 Fin de semana - 04/01/20'

Ett trendbrytande val

“Dansk Folkepartis ställningstagande i sin profilfråga, invandringen, hade plötsligt kapats av Socialdemokraterne. De senare lade dessutom stor vikt vid det danska folkets hjärtefråga – klimatet. Följaktligen minskade Dansk Folkepartis existensberättigande”, skriver Philip Gustafsson med anledning av det danska valet där Sverigedemokraternas systerparti rasade i väljarstöd, samtidigt som Socialdemokraternas motsvarighet gick starkt.